pondelok 22. septembra 2014

TAG: This or that?

Zdravím! Asi sa vrhnem rovno k veci lebo, no také kecy si nechávam zvyčajne do "Denníčka" (oh how much i hate this word). Mimochodom, tento článok píšem o 22:35 lebo ma mrzelo že som to nestihla cez víkend a slovíčka z ruštiny na mňa teraz vyčítavo pozerajú. Nedokončená matika priam kričí z mojej tašky :D.
Bola som nominovaná na TAG! *singing "For the first time in foreveeeeeeeer"* A to skvelou adminkou z tohto blogu - KLIK.



 1. Peníze nebo štěstí?
Toto je také sporné. Za peniaze by som si mohla kúpiť knihy (MORE BOOKS!) a zároveň by som mohla urobiť šťastnými aj svojich blízkych. Aj keď neviem či by to nebola iba kúpená láska. 
Šťastie? :D 

2. Umět létat nebo číst myšlenky?
V tomto mám rozhodne jasno. Ak by som dokázala čítať myšlienky, dozvedela by som sa veľa neželaných vecí. Len si predstavte scénku: Kamarátka A a kamarátka B.
A: Mám nové topánky!
B: Tie sú krásne!!! Odkiaľ ich máš? *myšlienka: panebože, ona vôbec nemá vkus*
Myslím že veľa myšlienok ostatných ľudí by ma zranilo ALEBO by som sa neudržala a jednu im vypálila. Alebo obe možnosti :D.
3. Umřít zimou či upálením?
Okej, ak by som bola Parrish a Teen Wolf, jednoznačne upálenie :D.
Ale čítala som, že zamrznutie je príjemné, Najprv to údajne bolí, no potom to je ako keby ste zaspávali. Slabnete, ochabujú vám svaly. Krása. Radšej to zamrznutie. 

4. Fotbal nebo hokej?
Nehrám ani jedno. V skutočnosti sa bojím športov s loptou, loptičkou, pukom hocičím. Keby ste ma videli na telesnej, asi dostanete záchvat smiechu. Pred loptou uhýnam s výkrikom: YOU NEVER GONNA GET ME! alebo PANEBOŽE, PREČO PRIHRÁVATE MNE?! alebo VEZMITE TO PREČ!! 
Asi hokej.
5. Být bohatý ale umřít brzy, nebo být chudý a umřít hodně starý?
Teda, mojím snom je cestovať po svete. Vidieť iné náboženstvá, kultúru, ochutnať a naučiť sa variť cudzie jedlá. Lákajú ma koreniny, India, no zároveň túžim po daždivom Anglicku. Návšteva Írska je mojim snom odkedy som čítala Odviate vetrom. 
Nemyslím však, že by ma to bavilo večne. Teda, nedokážem si ani predstaviť aké to bude, keď budem veľmi stará. Príde mi to také... bezmocné. Nechcela by som byť svojim deťom na obtiaž.
Volím si teda prvú možnosť.
6. Nemít nohy nebo ruce?
Myslím, že by mi chýbali obe. Vážne, nad týmto som premýšľala dlho. A dospela som k záveru, že nemať... nohy. Nebudem to vysvetľovať lebo to má veľa otáznikov ale asi nohy.
7. Čaj nebo limonáda?
Čaj, čaj, čaj, čaj, čaj, čaj, čaj. (Ale v lete je osviežujúca limča skvelá, nemyslíte?)
8. Knihy nebo filmy?

Loki be like: why is this question even here? Books of course. Idiots.
9. Orlando Bloom nebo Brad Pitt?
Nuž. Ani jeden. :D Nie sú mojimi idolmi ani z nich nejdem do kolien. Ale skôr Orlando keďže sa tak volalo moje prvé morča. 
10. Žít ve světě s pokémony nebo se superhrdiny?
Superhrdinovia, no doubt, fuck off. *vyššie máte gif Lokiho, duuh*

Týýjo. To s nohami ma fakt donútilo zamyslieť sa. Hlboko. :D A keďže to je TAG, mala by som niekoho "tagnúť". Nominujem teda Elizu z blogu http://srandanotes.blog.cz/ , Gwendolyn z blogu http://www.nanicdievca.blogspot.sk/ a napokon Mrs. Dominicu z blogu http://mrs-dominica.blogspot.sk/
Chcem ešte povedať, že ak niektorá slečna nechce tento TAG robiť, nemusí (but i will find you. And i will kill you) :D Alebo ho teda ee robila alebo podobne, n-e-m-u-s-í. 
Love ya all. 

5 komentárov:

  1. Už sa teším, že tento tag napíšem. :D Dostala som novú energiu do písania článkov, so...
    Vo veľa otázkach s tebou súhlasím, ale v 8. neviem odpovedať. Pred dvoma mesiac by som povedala: samozrejme že knihy, ale teraz neviem. :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bože pomooooc!! Normálne mi tento tak vyčaril úsmev na tvári :D Ale keby si videla, ako som sa smiala, tak by si si pomyslela, že ma práve vypustili z nejakého blázinca, v ktorom v podstate aj som, pretože práve sedím v škole na informatike (dvojhodinovka!), takže to možno bude tým :D
    Ale tak neskutočne som sa na niektorých veciach zasmiala. Napríklad na tej lopte a živo som si ťa predstavila :D Ale moja predstava vyzerala asi ako ten meme *prááádloooo* (ženská čo behá s rukami hore a vlasy jej vejú dozadu) neviem, či vieš aký meme myslím ak nie, pokúsim sa ho nájsť! :DD
    Ale som rada, že si naň odpovedala, potešilo ma to. Aj tá lichôtka na začiatku článku (A)
    A Loki!! Bože, ten git! Hneď budem mať lepší deň.

    P.S.: Nemáš začo za nomináciu (A) A hej, pozerám Merlina, už vyše roka, pretože akosi sa mi už ani len tie seriály nechce pozerať. A už vlastne viem ako to skončí. To je nevýhoda pozerania seriálov, ktoré už sú skončené a nemajú žiadne pokračovanie. Videla som na to na FB (lebo ja vždy musím olajkovať všetky fanpage na FB) rôzne obrázky a komentáre, takže už niekde v polke druhej série som vedela, ako to skončí. A potom som prinútila pozrieť to sestru, ktorá to už dopozerala a celú poslednú časť mi zreferovala. Ale keďže to chcem vidieť na vlastné oči, tak si to raz určite dokukám! :D (a hej, ja som taký typ, že si spoileri rada pozriem, prečítam a aj vypočujem a potom mi je zbytočné niečo čítať alebo si to pozrieť (česť výnimkám!) a takým živým príkladom je napríklad "Na vine sú hviezdy" - všade toho bolo plno, viem koniec, viem dej, takže nemusím pozerať ani film a ani čítať knihu. Ale keďže knihy, to je moje, tak knihu si raz prečítam!)

    (kacenka197.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle tag teď hodně rozšířený, ráda ho čtu :)) Peníze či štěstí? Nevím, jestli jsem tvou odpověď úplně pobrala, ale myslím, že máš pravdu - když budeš mít štěstí, budou i peníze :D Já by jsem radši létala, ono vědět všechno co si lisi myslí není vždycky hezký :D No nevím jestli je zmrznutí krása, ale upálení je rozhodně rychlejší ;) Myslím, že nezáleží na tom jak bohatý a jak dlouhý je život, důležité je jak ho prožíváte :) Máš hezký odpovědi :) (dyred.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z hodně věcmi s tebou souhlasím. :D
    -CrazyJull

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento článok som čítala už ked si ho postla,ale dnes ešte raz reku budem aktuálna ne :D Aj mna Katka nominovala do tohto tagu,ale tak ja neviem kedy ho urobím,chcela by som to spraviť formou videa but whuu nooows aj dooont. Neviem či sa mám vyjadrovať ku každej otázke nebo co :D ale musím ti povedať,že si almost na všetky otázky odpovedala tak ako by som odpovedala ja. Pri to Orlandovi som skoro zomrela :D Asi Orlando,lebo tak sa volalo moje prvé morča :DDDDDDDDDDDd A zamrznutie??? DEFINITELY odkedy kukám OUAT Frozen čo by si mala začať kukať aj ty BAJDVEJ. Inak i ty vidíš v tom ohni draka? Bo ja celkom hej...Podľa mna to bude drak ako si hovorila.Chcem aby bol drak,ale aj tak je najlepší Stiles. No questions here.Prečo stále skončím pri TW? I should do something with myself...Maybe department of psychiatry...or something....
    -Berry z blogu featherlets.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť